Green Goddess Pasta

Green Goddess Pasta

NIEUW

Op 1 november hebben we 30 nieuwe mixen gelanceerd!

➔ Ontdek nieuwe mixen

Recept

Probeer deze romige vegan pasta met THE SPICE CLUB Green Goddess voor een verrukkelijke maaltijd. Eenvoudig te maken en vol van smaak!

ingredienten

4 Personen

bereiding

STAP 1: Pasta Koken

  • Zet een grote pan met water op het vuur en breng aan de kook. Voeg de pasta toe en kook volgens de instructies op de verpakking, maar kook deze 1-2 minuten korter dan aangegeven.
  • Giet af en bewaar een beetje van het kookwater.

STAP 2: Ui en Knoflook Fruitig

  • Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de fijn gesnipperde ui en gehakte knoflook toe aan de pan.
  • Bak gedurende ongeveer 5 minuten tot de ui zacht en licht goudbruin is.

STAP 3: Spinazie en Basilicum Toevoegen

  • Voeg de verse spinazie en basilicumblaadjes toe aan de pan.
  • Bak nog een paar minuten, roer regelmatig, tot de spinazie geslonken is.

STAP 4: Maak de Saus

  • Doe het gebakken mengsel van ui, knoflook, spinazie en basilicum in een blender.
  • Voeg de witte bonen, sap van 1 citroen, 2 eetlepels THE SPICE CLUB Green Goddess kruidenmix en een halve kop van het bewaarde pastawater toe.
  • Blend alles tot je een gladde saus krijgt.

STAP 5: Mengen en Serveren

  • Giet de bereide saus over de pasta.
  • Meng goed en voeg indien nodig wat bewaard pastawater toe om de saus te verdunnen.

STAP 6: Serveer en Geniet

  • Warm eventueel nog een beetje op in de pan.
  • Garneer elke portie met THE SPICE CLUB TOPPING voor extra smaak en knapperigheid.

Je romige vegan pasta is nu klaar om van te genieten. Smakelijk eten!

Nieuwe mixen

Op 1 november hebben we 30 nieuwe mixen met 100+ recepen gelanceerd! Ontdek ze allemaal via onderstaande link.

Contact

Heb je een vraag? Mail ons op info@thespiceclub.nl