Cajun Pasta met Garnalen

Cajun Pasta met Garnalen

NIEUW

Op 1 november hebben we 30 nieuwe mixen gelanceerd!

➔ Ontdek nieuwe mixen

Recept

Geniet van deze romige Cajun Shrimp Pasta, vol sappige garnalen, rijke Cajun-kruiden, romige saus en Parmezaanse kaas. Perfect voor een snelle en smaakvolle maaltijd!

ingredienten

4 Personen

  • 300 g pasta (penne, fettuccine of farfalle)
  • 400 g grote rauwe garnalen, gepeld, schoongemaakt en zonder staart (ongeveer 24 stuks)
  • 4 eetlepels extra vierge olijfolie
  • 2 eetlepels vers citroensap (van 1 citroen)
  • 4 theelepels The Spice Club Cajun mix
  • 3 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 100 ml kippenbouillon
  • 1 theelepel suiker of honing (optioneel)
  • 2 Roma-tomaten, in blokjes
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • 250 ml zure room (light)
  • 100 g geraspte Parmezaan, plus extra voor serveren
  • Bosje platte peterselie, fijngehakt, voor serveren

bereiding

Kook de pasta:

Kook de pasta in water volgens de aanwijzingen op de verpakking tot deze al dente is. Giet af en zet apart.

Bereid de garnalen:

Meng de garnalen met 2 eetlepels olijfolie, citroensap en The Spice Club Cajun mix. Laat dit minstens 10 minuten marineren.

Bak de garnalen:

Verhit 2 eetlepels olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de garnalen toe en bak ze 2-3 minuten per kant, tot ze roze en gaar zijn. Haal de garnalen uit de pan en zet apart.

Maak de saus:

Voeg de knoflook toe aan de pan en bak kort tot het geurt. Voeg de kippenbouillon, tomatenblokjes en tomatenpuree toe. Laat 5 minuten zachtjes koken.

Voeg de zure room en Parmezaan toe. Roer tot de kaas gesmolten is en de saus indikt.

Combineer en serveer:

Voeg de gekookte pasta en garnalen toe aan de saus en roer goed door. Garneer met extra Parmezaan en peterselie. Serveer direct en geniet!

Nieuwe mixen

Op 1 november hebben we 30 nieuwe mixen met 100+ recepen gelanceerd! Ontdek ze allemaal via onderstaande link.

Contact

Heb je een vraag? Mail ons op info@thespiceclub.nl