Deze frisse linzensalade met komkommer, tomaat en een kruidige dressing op basis van The Spice Club Maroc kruiden is heerlijk als gezonde lunch, diner of bijgerecht.
Spoel de linzen af en kook ze in ruim water ongeveer 20-25 minuten tot ze gaar maar nog stevig zijn. Giet af en laat afkoelen.
Maak de dressing
Meng in een kleine kom de olijfolie, appelciderazijn, suiker, citroensap, The Spice Club Maroc kruidenmix, en zwarte peper. Roer goed door.
Bereid de groenten
Snijd de komkommer, tomaten, en rode ui fijn. Hak de knoflook en eventueel de peterselie.
Meng de salade
Meng de afgekoelde linzen met de komkommer, tomaten, rode ui, knoflook, en eventueel de peterselie. Voeg de dressing toe en schep alles goed door elkaar.
Serveren
Bestrooi de salade met verkruimelde feta (optioneel) en serveer.
Nieuwe mixen
Op 1 november hebben we 30 nieuwe mixen met 100+ recepen gelanceerd! Ontdek ze allemaal via onderstaande link.