Piri Piri Tilapia met Aardappeltjes

Piri Piri Tilapia met Aardappeltjes

33% Korting

Alleen Deze Week 33% Black Friday Korting Op Alles · Op=Op

➔ Profiteer nu

Recept

Piri Piri tilapia met geroosterde aardappeltjes en paprika. Een heerlijk pittig en gezond ovengerecht, perfect voor een snelle en smaakvolle maaltijd.

ingredienten

4 Personen

  • 600 g kleine aardappeltjes of krieltjes
  • 2 rode paprika’s, in grove stukken gesneden
  • 1 el rode wijnazijn
  • Scheutje extra vergine olijfolie
  • 4 grote stukken tilapia of kabeljauw

Voor de piri-piri saus:

  • 4 tl The Spice Club Piri Piri Mix
  • 2 knoflookteentjes, fijngehakt
  • Sap en rasp van 1 citroen
  • 1 el rode wijnazijn
  • 2 el extra vergine olijfolie

bereiding

Stap 1: Verwarm de oven

  • Verwarm de oven voor op 200°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.

Stap 2: Aardappeltjes en paprika’s voorbereiden

  • Leg de kleine aardappeltjes en de stukken rode paprika op de bakplaat. Besprenkel met een scheutje olijfolie en de rode wijnazijn. Breng op smaak met zout en peper.
  • Rooster de aardappeltjes en paprika’s in de oven voor ongeveer 25-30 minuten, tot ze goudbruin en knapperig zijn.

Stap 3: Maak de piri-piri saus

  • Meng in een kom de 4 tl The Spice Club Piri Piri Mix, gehakte knoflook, citroensap en -rasp, rode wijnazijn en 2 el olijfolie. Roer goed door.

Stap 4: Tilapia bereiden

  • Leg de stukken tilapia of kabeljauw op een bakplaat bekleed met bakpapier. Bestrijk de vis met de piri-piri saus en laat even marineren terwijl de aardappeltjes in de oven staan.
  • Na 25-30 minuten, voeg de vis toe aan de bakplaat en bak de vis in ongeveer 10-12 minuten gaar, tot hij mooi wit en stevig is.

Stap 5: Serveren

  • Haal de aardappeltjes, paprika en vis uit de oven. Serveer de piri piri tilapia met de geroosterde aardappeltjes en paprika. Voeg eventueel extra citroenpartjes toe voor een frisse smaak.

33% Korting

Alleen Deze Week 33% Black Friday Korting Op Alles · Op=Op

Contact

Heb je een vraag? Mail ons op info@thespiceclub.nl