Verwarm je oven voor op 200°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Snijd de bloemkool in hapklare roosjes.
Meng in een grote kom de bloem, THE SPICE CLUB POTATO kruidenmix en havermelk tot een beslag.
Verkruimel de cornflakes en doe ze in een aparte kom.
Dompel elk bloemkoolroosje in de melk en rol het vervolgens door de cornflakekruimels tot het goed bedekt is. Leg de bedekte roosjes op de voorbereide bakplaat. Bak ze gedurende 20 minuten.
STAP 2: Dip Maken
Terwijl de nuggets in de oven staan, maak je de dip.
In een kom, meng de Griekse yoghurt, 1 theelepel THE SPICE CLUB POTATO kruidenmix, fijngehakte knoflook en de hete saus naar smaak.
STAP 3: Serveren
Serveer de bloemkoolnuggets met de zelfgemaakte dip.
Geniet van deze knapperige bloemkoolnuggets, een eenvoudig recept dat perfect is voor beginners!
Nieuwe mixen
Op 1 november hebben we 30 nieuwe mixen met 100+ recepen gelanceerd! Ontdek ze allemaal via onderstaande link.