Licht gegrild flatbread met gesmolten Parmezaanse kaas, gegrilde cherrytomaten en romige burrata, op smaak gebracht met The Spice Club Italian kruidenmix. Perfect voor een zomerse maaltijd.
ingredienten
4 Personen
225 g cherrytomaten
4 metalen of bamboe spiesjes, 30 minuten geweekt in water
120 ml extra vierge olijfolie, plus extra voor serveren
4 flatbreads
115 g Parmezaanse kaas, geraspt
225 g burrata, uitgelekt en in stukjes gescheurd
4 theelepels The Spice Club Italian kruidenmix
The spice club topping (optioneel ter garnering)
bereiding
Stap 1: Bereid de Cherrytomaten
Rijg de cherrytomaten aan de geweekte spiesjes.
Besprenkel de tomaten met 2 eetlepels olijfolie.
Verhit een grillpan of barbecue op middelhoog vuur. Grill de tomatenspiesjes 5-7 minuten, draai regelmatig totdat de tomaten licht geschroeid en zacht zijn. Haal ze van de grill en zet apart.
Stap 2: Gril het Flatbread
Besprenkel elk flatbread met een eetlepel olijfolie en breng op smaak met The Spice Club Italian kruidenmix.
Leg de flatbreads op de grill en gril 2-3 minuten per kant, of tot ze licht knapperig en verwarmd zijn.
Stap 3: Assembleer de Flatbreads
Verdeel de geraspte Parmezaanse kaas gelijkmatig over de warme flatbreads.
Verdeel de gegrilde cherrytomaten over de flatbreads.
Voeg de stukken burrata toe en sprenkel extra olijfolie over het geheel.
Garneer met een snufje extra The Spice Club Italian kruidenmix en serveer direct.
Nieuwe mixen
Op 1 november hebben we 30 nieuwe mixen met 100+ recepen gelanceerd! Ontdek ze allemaal via onderstaande link.