Halveer zoete aardappelen en leg ze op een bakplaat.
Bak ze ongeveer 30 minuten.
STAP 2: Gehaktmengsel Bereiden
Verhit olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur.
Snijd 1 ui in blokjes en hak 2 teentjes knoflook fijn. Voeg ze toe aan de pan en bak tot de ui glazig is en de knoflook geurig is.
Voeg 300 g gehakt naar keuze toe aan de pan. Bak tot het gehakt bruin is en volledig gaar.
Voeg 1 blik gehakte tomaten (400 g) en THE SPICE CLUB POTATO kruidenmix toe aan de pan. Roer goed door elkaar en laat het mengsel een paar minuten sudderen zodat het indikt.
STAP 3: Zoete Aardappelen Vullen
Haal de zoete aardappelen uit de oven als ze klaar zijn en laat ze iets afkoelen.
Maak de binnenkant los met een vork.
Schep het gehakt- en tomatenmengsel over elke zoete aardappel.
STAP 4: Garneer en Serveer
Garneer met een lepel Griekse yoghurt en verse koriander.
Voeg eventueel wat THE SPICE CLUB TOPPING toe voor extra smaak.
Breng eventueel op smaak met peper & zout
Geniet van deze heerlijke gevulde zoete aardappelen, een eenvoudig recept perfect voor beginners!
Nieuwe mixen
Op 1 november hebben we 30 nieuwe mixen met 100+ recepen gelanceerd! Ontdek ze allemaal via onderstaande link.