Pasta Broccoli Parmezaan

Pasta Broccoli Parmezaan

Summer Sale ☀️

Tijdelijk oplopende kortingen op alle producten!

➔ profiteer nu

Recept

Makkelijke pasta met broccoli en Parmezaan, boordevol smaak en klaar in 25 minuten. Deze gezonde vegetarische maaltijd met The Spice Club Pasta Perfection mix is perfect voor doordeweeks – romig, voedzaam en vol groenten.

ingredienten

4 Personen

  • 2 stronken broccoli (ca. 900 g totaal), in kleine roosjes gesneden, dikke stelen verwijderd
  • 2 teentjes knoflook, gepeld
  • 60 g walnoten
  • 100 g vers geraspte Parmezaanse kaas + extra om te serveren
  • 1 citroen, uitgeperst
  • 120 ml olijfolie
  • 4 tl The Spice Club Pasta Perfection
  • 400 g farfalle (of andere korte pasta, zoals fusilli of penne)

bereiding

1. Pasta en broccoli koken

Kook de pasta volgens de aanwzijgingen op de verpakking. Breng een tweede grote pan water aan de kook. Voeg de broccoli toe en kook 5 minuten. Giet alles af, maar bewaar een kopje kookvocht.

2. Pesto maken

Terwijl de pasta kookt: doe de knoflook, walnoten, Parmezaan, citroensap, olijfolie, 100g Broccoli en de Pasta Perfection mix in een keukenmachine. Pulseer tot een grove, smeuïge pesto ontstaat.

3. Alles mengen

Doe de afgegoten pasta en broccoli terug in de pan. Voeg de pesto toe en meng goed. Voeg indien nodig een beetje van het kookvocht toe om het geheel smeuïg te maken.

4. Serveren

Verdeel over borden en serveer met extra Parmezaan en eventueel wat zwarte peper of chilivlokken.

Informatie over zout

Bij The Spice Club voegen we geen zout toe aan onze producten, omdat we 100% pure ingrediënten willen bieden, vrij van goedkope vulstoffen zoals zout en suiker.

Wil je zout toevoegen aan gerechten dan kan dat uiteraard. Met onze mixen heb jij in ieder geval zelf de controle over je zoutinname, afhankelijk van je smaak en gezondheidsvoorkeuren.

Contact

Heb je een vraag? Mail ons op info@thespiceclub.nl