Romige Tonijn Peper Pasta (cacio e pepe)

Romige Tonijn Peper Pasta (cacio e pepe)

Summer Sale ☀️

Tijdelijk oplopende kortingen op alle producten!

➔ profiteer nu

Recept

Snelle en romige tonijnpasta met Pecorino, zwarte peper en The Spice Club Seafood Lover mix. Een eenvoudige twist op cacio e pepe – binnen 20 minuten klaar!

ingredienten

4 Personen

  • 1 el zwarte peperkorrels
  • 125 g Pecorino Romano, fijn geraspt
  • 4 tl The Spice Club Seafood Lover mix
  • 200 g spaghetti
  • 1–2 blikjes tonijn (200 g per stuk), uitgelekt

bereiding

Stap 1 – Pasta koken
Breng een grote pan water aan de kook. Kook de spaghetti beetgaar volgens de verpakking. Bewaar een kopje kookvocht en giet de rest af.

Stap 2 – Peper en sausbasis
Rooster de peperkorrels kort in een droge pan tot ze geuren. Plet grof in een vijzel. Doe ze terug in de pan en voeg een flinke scheut van het kookvocht toe. Roer de Seafood Lover mix erdoor.

Stap 3 – Romige saus maken
Zet het vuur laag. Voeg de spaghetti, tonijn en geraspte Pecorino toe aan de pan. Roer stevig door en voeg beetje bij beetje kookvocht toe tot er een romige saus ontstaat die de pasta bedekt.

Stap 4 – Serveren
Verdeel over diepe borden en bestrooi eventueel met extra Pecorino en zwarte peper.

Informatie over zout

Bij The Spice Club voegen we geen zout toe aan onze producten, omdat we 100% pure ingrediënten willen bieden, vrij van goedkope vulstoffen zoals zout en suiker.

Wil je zout toevoegen aan gerechten dan kan dat uiteraard. Met onze mixen heb jij in ieder geval zelf de controle over je zoutinname, afhankelijk van je smaak en gezondheidsvoorkeuren.

Contact

Heb je een vraag? Mail ons op info@thespiceclub.nl