Tikka Masala Naan-pizza met kip

Tikka Masala Naan-pizza met kip

NIEUW

Op 1 november hebben we 30 nieuwe mixen gelanceerd!

➔ Ontdek nieuwe mixen

Recept

Probeer deze heerlijke pizza van naanbrood met kip tikka masala, mozzarella en verse koriander. Een snelle en smaakvolle maaltijd vol Indiase invloeden!

ingredienten

4 Personen

  • 4 stuks naanbrood
  • 300 g kipfilet
  • 4 el The Spice Club Tikka Masala mix
  • 200 ml kokosmelk (klein pakje)
  • 4 el tomatenpuree
  • 100 g mozzarella, geraspt
  • 1 paprika, in reepjes gesneden
  • 2 el olijfolie
  • ½ rode ui, in dunne ringen
  • Verse koriander, voor garnering

bereiding

Stap 1: Kip Voorbereiden

  • Snijd de kipfilet in stukjes. Verhit de olijfolie in een pan op middelhoog vuur.
  • Voeg de kipstukjes toe en bak ze rondom goudbruin.
  • Strooi 2 el The Spice Club Tikka Masala mix over de kip en giet de kokosmelk erbij. Laat de saus 10-15 minuten zachtjes pruttelen totdat de kip gaar is en de saus volledig is ingedikt. Zet apart.

Stap 2: Naanbrood Voorbereiden

  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Leg het naanbrood op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk elk naanbrood met 1 el tomatenpuree.

Stap 3: Beleggen

  • Verdeel de kip met de tikka masala saus over de naanbroden.
  • Leg de reepjes paprika en rode ui erop.
  • Strooi de geraspte mozzarella over de kip.

Stap 4: Bakken

  • Plaats de naanpizza's in de voorverwarmde oven en bak gedurende 10-12 minuten tot de kaas gesmolten is en de randen van het naanbrood knapperig zijn.

Stap 5: Garneren en Serveren

  • Haal de pizza's uit de oven en garneer met verse koriander.
  • Serveer direct en geniet van deze heerlijke tikka masala pizza!

Nieuwe mixen

Op 1 november hebben we 30 nieuwe mixen met 100+ recepen gelanceerd! Ontdek ze allemaal via onderstaande link.

Contact

Heb je een vraag? Mail ons op info@thespiceclub.nl