Een huisgemaakte, aromatische tomatenroomsaus, perfect gecombineerd met vlinder pasta. Verrijk met zongedroogde tomaten, spinazie en romige Parmezaanse kaas voor een heerlijke maaltijd.
ingredienten
4 Personen
2 eetlepels extra vierge olijfolie
3 teentjes knoflook, dun gesneden
1 blik (400ml) blokjes tomaten
4 el the spice club italian
150 ml kookroom (light)
340 gram vlinder pasta
2 kopjes babyspinazie
120 ml dun gesneden zongedroogde tomaten
Vers geraspte Parmezaanse kaas, voor serveren
bereiding
Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe en bak tot het geurig is.
Voeg het blik tomaten en the spice club italian toe. Laat sudderen, af en toe roeren, gedurende 10 minuten.
Voeg de room toe en laat de saus nog eens 5 minuten sudderen.
Ondertussen kook je de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Voeg de spinazie en zongedroogde tomaten toe aan de saus, kook tot de spinazie net verwelkt is.
Giet de gekookte pasta af en voeg toe aan de saus. Meng goed.
Serveer de pasta gegarneerd met verse Parmezaanse kaas. Smakelijk eten!
Nieuwe mixen
Op 1 november hebben we 30 nieuwe mixen met 100+ recepen gelanceerd! Ontdek ze allemaal via onderstaande link.