Gebakken Aardappeltjes met Rozemarijn

Gebakken Aardappeltjes met Rozemarijn

In dit recept

Producten In Dit Recept & Deals tot 25% Korting

Recept

Geniet van heerlijke gebakken aardappels met een knapperige buitenkant en een zachte binnenkant. Deze eenvoudige bijgerecht is perfect voor elke maaltijd. Met een vleugje knoflook en rozemarijn breng je de smaken tot leven.

ingredienten

4 Personen

  • 680 g kleine rode aardappelen, gehalveerd
  • 3 tl zout
  • 30 ml extra vierge olijfolie
  • 2 theelepels the spice club knoflookpoeder
  • 2 eetlepels the spice club rozemarijn

bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Doe de gehalveerde aardappelen in een kom en besprenkel met olijfolie.
  3. Voeg het zout, knoflookpoeder en rozemarijn toe. Meng goed.
  4. Leg de aardappelen op een bakplaat en bak ze in de voorverwarmde oven gedurende 30-35 minuten, of tot ze goudbruin en knapperig zijn.
  5. Serveer de gebakken aardappelen direct als bijgerecht. Geniet ervan!

De Keuken Essentials Set