Gnocchi met Salie
Recept
Ontdek dit smakelijke recept voor Gnocchi met Pompoen en Salie. Met zijn romige botersaus en knapperige salie is het een ware traktatie voor de smaakpapillen. Probeer het nu!
ingredienten
4 Personen
- 100 gr gezouten boter
- 4 el The Spice Club salie
- 450 gr blokjes pompoen
- 400 gr gnocchi
bereiding
Stap 1: Smelt de boter in een grote koekenpan op middelhoog vuur.
Stap 2: Voeg de salie toe aan de gesmolten boter en bak gedurende 1-2 minuten, tot de boter geurig is.
Stap 3: Voeg de blokjes pompoen toe aan de pan en bak ze 5-7 minuten, of tot ze zacht en licht gebruind zijn.
Stap 4: Kook ondertussen de gnocchi volgens de instructies op de verpakking. Giet af en houd warm.
Stap 5: Voeg de gekookte gnocchi toe aan de pan met de pompoen en salie. Bak alles samen nog 2-3 minuten, zodat de gnocchi goed op smaak komt.
Stap 6: Serveer de gnocchi en pompoen direct. Smakelijk eten!