Probeer deze heerlijke tonijnsandwich met een pittige twist! Tonijn gemengd met jalapeños, rode ui en The Spice Club Fish-kruiden, geserveerd met tomaat, avocado en een vleugje hete saus, alles op smaak gebracht met vetarme pesto op zuurdesembrood.
ingredienten
4 Personen
2 blikjes tonijn in water, uitgelekt
1/2 rode ui
2 jalapeños
1/2 kopje light mayonaise
1 eetlepel mosterd
1 eetlepel citroensap
2 tomaten
1 avocado
2 eetlepels pesto
8 sneetjes (zuurdesem)brood
Hete saus (naar smaak)
Gehakte verse koriander (optioneel, voor garnering)
Laat de tonijn uit blik uitlekken en doe het in een grote kom. Voeg de fijngesneden rode ui, jalapeños, lichte mayonaise, mosterd, citroensap en 1 eetlepel The Spice Club Fish-kruiden toe. Meng goed tot alles goed gecombineerd is.
STAP 2: Snijd de Tomaten en Avocado
Snijd de tomaten en avocado in dunne plakjes.
STAP 3: Bereid de Sandwiches
Optioneel: Toast de sneetjes brood
Smeer een laagje pesto op één kant van elk sneetje zuurdesembrood.
Leg op vier sneetjes een gelijkmatige laag van het tonijnmengsel, gevolgd door de plakjes tomaat en avocado.
Besprenkel met hete saus naar smaak en bestrooi met gehakte verse koriander.
Beleg met de overgebleven sneetjes zuurdesembrood, met de pestokant naar benede en leg op de bedekte sneetjes brood.
STAP 4: Snijd en Serveer
Snijd elke sandwich doormidden en serveer.
Gebruik The Spice Club Topping voor extra smaak en textuur.
Geniet van deze smaakvolle tonijnsandwich met een pittige kick!
Nieuwe mixen
Op 1 november hebben we 30 nieuwe mixen met 100+ recepen gelanceerd! Ontdek ze allemaal via onderstaande link.