Limoen Zalm Bakplaat Editie

Limoen Zalm Bakplaat Editie

NIEUW

Op 1 november hebben we 30 nieuwe mixen gelanceerd!

➔ Ontdek nieuwe mixen

Recept

Deze Limoen Zalm Bakplaat Editie is een heerlijke en eenvoudige maaltijd die perfect is voor een gezonde doordeweekse avond. Met zalmfilets, geroosterde aardappels, broccoli en cherry tomaten, op smaak gebracht met The Spice Club Lemon Pepper Fish Mix en fris limoensap. Snel, voedzaam en vol smaak!

ingredienten

4 Personen

  • Olijfolie (voor besprenkelen)
  • 8 vastkokende aardappels, in plakjes gesneden
  • 4 tl The Spice Club Lemon Pepper Fish Mix
  • 4 zalmfilets (à 125 gram per stuk)
  • Roosjes van 2 stronken broccoli
  • Bakje cherry tomaten, gehalveerd (optioneel)
  • Sap van 1 limoen

bereiding

Stap 1: Voorbereiden

  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Bekleed een grote bakplaat met bakpapier of vet lichtjes in met olijfolie.

Stap 2: Aardappels en broccoli

  • Verdeel de aardappelplakjes en broccoliroosjes over de bakplaat. Besprenkel met olijfolie..
  • Rooster de aardappels en broccoli in de voorverwarmde oven voor 20 minuten.

Stap 3: Zalm en Cherry Tomaten toevoegen

  • Haal na 20 minuten de bakplaat uit de oven en schuif de groenten een beetje opzij. Leg de zalmfilets op de bakplaat tussen de groenten.
  • Strooi 1 tl The Spice Club Lemon Pepper Fish Mix over elke zalmfilet en groenten en besprenkel met limoensap.
  • Optioneel: Verdeel de gehalveerde cherry tomaten over de bakplaat.

Stap 4: Afbakken

  • Plaats de bakplaat terug in de oven en bak alles nog eens 12-15 minuten, of tot de zalm gaar is en de groenten mooi geroosterd zijn.

Stap 5: Serveren

  • Extra lekker met een extra partje limoen voor een frisse touch!

Nieuwe mixen

Op 1 november hebben we 30 nieuwe mixen met 100+ recepen gelanceerd! Ontdek ze allemaal via onderstaande link.

Contact

Heb je een vraag? Mail ons op info@thespiceclub.nl