Snelle zalm bowl

Snelle zalm bowl

NIEUW

Op 1 november hebben we 30 nieuwe mixen gelanceerd!

➔ Ontdek nieuwe mixen

Recept

Probeer deze makkelijke en smaakvolle zalmkommen met bruine rijst, komkommer, avocado en kimchi, overgoten met een heerlijke tahindressing en afgemaakt met The Spice Club Vis-kruiden!

ingredienten

4 Personen

bereiding

STAP 1: Kook de Bruine Rijst

  • Begin met het koken van 1 kopje bruine rijst volgens de instructies op de verpakking.

STAP 2: Maak de Tahin Dressing

  • In een kom meng je 2 eetlepels tahin, 2 eetlepels honing, sap van 1 limoen, 1 eetlepel sojasaus en 2 eetlepels Griekse yoghurt. Roer goed tot een gladde dressing ontstaat.

STAP 3: Bak de Zalm

  • Breng 4 zalmmoten op smaak met 2 theelepels The Spice Club Vis-kruiden.
  • Verhit een pan op middelhoog vuur en bak de zalmmoten ongeveer 4-5 minuten aan elke kant, of tot ze gaar zijn.

STAP 4: Bereid de Kommen

  • Snijd 1 komkommer en 1 avocado in dunne plakjes.
  • Verdeel, zodra de rijst gaar is, deze over vier kommen.
  • Voeg in elke kom een gelijke hoeveelheid gesneden komkommer, kimchi en avocado toe.

STAP 5: Monteer de Zalmmallen

  • Leg een gebakken zalmmoot bovenop elke kom.

STAP 6: Voeg de Tahindressing Toe

  • Druppel de tahin-dressing over elke kom voor extra smaak.

STAP 7: Garneer en Geniet!

  • Garneer elke kom met The Spice Club Topping voor extra crunch en smaak.

Nieuwe mixen

Op 1 november hebben we 30 nieuwe mixen met 100+ recepen gelanceerd! Ontdek ze allemaal via onderstaande link.

Contact

Heb je een vraag? Mail ons op info@thespiceclub.nl